vrijdag 6 mei 2011

Grensoverschrijdend ondernemen

de Wilde Zeeuw is met haar locatie in het pittoreske Zeeuws-Vlaanderen een schakel tussen Nederland en België. Het gebied heeft niet voor niets deze naam. Het combineert de koopmansgeest van Nederland met de bescheidenheid van België. Als creatief communicatiebureau weten we deze eigenschappen uitstekend te benutten voor onze relaties in zowel Nederland als België. Het communiceren is een vak apart, je spreekt dezelfde taal maar het zijn twee verschillende werelden.

Waar Nederlanders nog steeds om bekend staan is de koopmansgeest. Producten verhandelen en verkopen zit ons in het bloed. Je markt bereiken en je doelgroep aanspreken is iets wat in de huidige tijd nog steeds naar voren komt. Maar als onderneming moet je je niet laten tegenhouden door kaders of grenzen. Dat laatste nemen wij letterlijk. Wij gaan de grens over en doen zaken met de buren van Zeeuws-Vlaanderen, namelijk België. 

Hierbij komen de relaties en kennis die wij bij de Wilde Zeeuw hebben goed van pas. De oprichters hebben namelijk een netwerk opgebouwd in Nederland en België. De basis is hiervoor gelegd door middel van studies in Rotterdam en Gent en in het werkveld. Hierdoor weten we beiden markten te bedienen en weten we hoe we ze moeten aanspreken.

Als u niet goed weet hoe u als Nederlander of als Belg de andere markt moet aanspreken dan bent u bij de Wilde Zeeuw aan het goede adres. Wij verzorgen namelijk communicatie, ontwerp en webdesign voor beide landen. Ook kunnen wij door middel van social media uw wereld vergroten tot over de grens. Wij hebben hierbij als doel: verleidelijke communicatie voor Nederlanders en Vlamingen.

Voor meer informatie: dewildezeeuw.nl

2 opmerkingen:

  1. Proficiat met dit leuke initiatief. Als Belg met veel werk- (en kilometer-ervaring) in heel Nederland vind ik dit natuurlijk erg leuk.
    Succes met de ervarings-uitwisseling en hopelijk kunnen jullie heel veel Belgen en Nederlanders bij elkaar brengen in mooie nieuwe communicatietrajecten! Met jullie kwaliteiten lukt dat!
    Bart Lauwaert - Grafische Groep Matthys

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk dat je even reageerd. Het lijkt me leuk om meer samen te doen. Misschien moeten we dit even off-line bespreken

    BeantwoordenVerwijderen